Selectionerul Braziliei, Carlos Dunga, si atacantul lui AC Milan, Ronaldinho, au fost ironizati si huiduiti de catre suporteri in urma rezultatului de egalitate inregistrat pe teren propriu miercuri cu Bolivia, scor 0-0, in preliminariile CM din 2010, informeaza Reuters, potrivit NewsIn.

"Atunci cand jucam prost e normal ca publicul sa fie dezamagit. Trebuie sa uitam acest rezultat, mai ales ca fanii nostri sunt pretentiosi", a declarat Dunga, care a mai avut parte de un asemenea tratament din partea suporterilor dupa remiza cu Argentina, din luna iunie.

"Reactia publicului a fost normala, pentru ca Brazilia are intotdeauna obligatia sa castige fiecare partida. Speram sa ne revansam la meciurile urmatoare", a afirmat Ronaldinho, care a fost fluierat de fani in momentul in care Dunga l-a inlocuit.

Fanii prezenti pe arena Joao Havelange i-au aplaudat pe oaspeti in momentul in care acestia atacau poarta aparata de Julio Cesar, desi au evoluat in inferioritate numerica in ultimele 35 de minute. Brazilia, ocupanta pozitiei secunde in grupa de 10 echipe din America de Sud, a terminat miercuri la egalitate, scor 0-0 cu Bolivia, intr-un meci contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.