Tehnicianul italian Gianfranco Zola si-a dat acordul pentru a prelua formatia engleza West Ham United, care a ramas fara antrenor dupa ce Alan Curbishley si-a prezentat demisia in urma cu o saptamana, anunta NewsIn

"Voi avea oportunitatea sa antrenez in Premier League. Nu ma asteptam ca acest lucru sa se intample acum, insa nu am putut refuza o astfel de propunere. Vom juca ofensiv, cu mingi la firul ierbii pentru ca asa consider eu ca trebuie practicat acest sport. Vreau ca fanii nostri sa fie incantati la fiecare meci pe care il disputam", a afirmat Zola.

Presa britanica scrie ca tehnicianul italian, in varsta de 42 se ani, care ultima data a fost secundul lui Pierluigi Casiraghi la nationala Italiei Under 21, va semna in cursul zilei de miercuri contractul cu gruparea londoneza.

Gianfraco Zola a evoluat timp de sapte sezoane la Chelsea Londra, iar suporterii l-au desemnat drept cel mai bun fotbalist care a jucat vreodata pentru echipa de pe Stamford Bridge.
Dupa trei etape disputate in Premier League, West Ham a acumulat sase puncte si ocupa locul cinci in clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.