Atacantul brazilian Robinho a declarat miercuri ca el le-a scris un mesaj jucatorilor din Chile pe peretii vestiarului, fiind nemultumit ca echipa gazda a dat dovada de lispa de respect inaintea meciului de duminica dintre cele doua formatii, informeaza NewsIn.
"Eu am fost autorul acelui text. Adversarii nostri ar fi trebuit sa ne respecte pentru traditia pe care o avem in spate si despre care nu cred ca este cazul sa pomenesc. Ne-au desconsiderat, iar acest lucru s-a vazut in rezultatul inregistrat pe tabela", a afirmat jucatorul lui Manchester City.

Presa locala a publicat a doua zi dupa meciul celor doua formatii fotografii in care se putea citi mesajul: "Trebuie sa existe respect pentru cea mai buna echipa din lume".

Brazilia s-a impus duminica in fata nationalei din Chile, scor 3-0, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Nationala pregatita de Carlos Dunga ocupa pozitia a doua in grupa de 10 echipe, din zona Americii de Sud, iar miercuri va intalni ocupanta ultimului loc, Bolivia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.