Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului BCR Open Romania, anunta NewsIn

Tenismenul roman Victor Hanescu a fost eliminat marti, in primul tur al turneului BCR Open Romania, de argentinianul Martin Vassallo Arguello, scor 4-6, 7-5, 6-4.

Victor Hanescu, care este finalistul de anul trecut al competitiei, a cedat in fata lui Martin Vassallo Arguello la capatul unui meci ce a durat 2 ore si 21 de minute, iar in setul doi Hanescu a avut nevoie de asistenta medicala pentru ca nu se simtea foarte bine.

Romanul s-a declarat nemultumit de infrangerea suferita si a pus jocul mai slab pe seama problemelor de sanatate pe care le are. "Am fost obosit si stiam acest lucru, dar nu am avut ce sa fac. Asta este, eu am dat ce am putut, dar argentinianul a jucat bine si a fost mai bun. M-am simtit destul de rau in ultimele zile, nu am putut sa dorm, dar sper sa imi revin cat mai repede", a spus Hanescu la TVR.
Martin Vassallo Arguello s-a calificat in optimile de finala ale BCR Open Romania, acolo unde va juca impotriva compatriotului sau, Jose Acasuso, cap de serie numarul opt al competitiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.