Presedintele Realului, Ramon Calderon, a anuntat marti ca fiecare component al campioanei Spaniei va incasa o prima totala de un milion de euro daca echipa va castiga titlul in Primera Division si trofeul Champions League, informeaza cotidianul spaniol Marca.

Publicatia iberica sutine ca tehnicianul Bernd Schuster va fi recompensat cu doua milioane de euro in cazul in care obiectivul va fi indeplinit.

Presedintele clubului va remunera fiecare jucator madrilen cu 350.000 de euro daca Real va cuceri cel de-al treilea titlu consecutiv, respectiv cu 530.000 de euro daca echipa va castiga Liga Campionilor. Daca insa galacticii vor reusi "dubla", cucerind ambele titluri, conturile lor vor creste cu cate 1 milion de euro.

Oficialii lui Real Madrid anuntasera la finele anului trecut ca elevii antrenati de Schuster vor primi un bonus de 900.000 de euro daca vor realiza "tripla" campionat, Cupa Spaniei si Champions League.

Actuala campioana din Primera Division nu s-a mai impus in cea mai importanta competitie europeana intercluburi din sezonul 2001/2002, atunci cand a trecut in finala de la Glasgow de Bayer Leverkusen, scor 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.