"A pierdut si Piturca un meci si gata, sa-si dea demisia. O sa batem in Insulele Feroe si o sa mergem si la Mondiale. Daca pierde si cu Feroe, atunci sa fie demis. Nu mai poti spune nimic la 0-3, dar am primit niste goluri imparabile, apoi noi i-am tinut in corzi, ei au iesit din corzi si au marcat. Nu am jucat chiar de ras, scorul a fost de ras", a spus Becali.

Finantatorul din Ghencea a mai adaugat ca selectionerul este totusi de vina pentru infrangerea cu Lituania: "Piturca a gresit cu Lituania. El e un antrenor de geniu, dar a vrut sa demonstreze in meciul cu Lituania ca este un geniu. A facut mai multe schimbari si a crezut ca o sa-i iasa. Si Protasov a facut experimente cu Rosenborg, cu Nesu si Bostina, si nu i-a iesit. El a jucat sistemul 4-1-5. Nu a avut niciun mijlocas central in teren. Cocis e mai mult varf, iar Radoi nu este mijlocas de meserie. Pe stanga nu a avut un fundas, in timp ce la mijloc, Contra nu era la locul lui".

Finantatorul stelist i-a luat apararea finului sau, Mirel Radoi, in conflictul avut de acesta cu jurnalistii, inaintea partidei de la Cluj cu Lituania: "A gresit, dar are si el 25 de ani. E tanar, mai greseste si el. La o stare de nervi, mai arunci cu pietre, cu lemne, se mai intampla".