Echipa nationala de tineret a Romaniei sustine astazi, de la ora 20.00, la Iasi, in direct la TVR 2, examenul decisiv pentru accederea in barajul pentru Campionatul European din Suedia 2009
"Tricolorii" mici au ca adversara selectionata Tarii Galilor, pe care a invins-o in deplasare cu scorul de 1-0, acum trei saptamani. Inaintea acestei partide, cele doua echipe se afla la egalitate de puncte, 15, Romania avand golaveraj +9, iar galezii, +11.

Elevilor lui Sandoi le trebuie, ca sa fie siguri ca vor participa la baraj, victoria, astfel terminand pe primul loc grupa a 10-a. In caz de egalitate, lucrurile se complica, chiar daca cele mai bune patru locuri secunde din cele zece grupe preliminarii vor avea dreptul sa mearga la baraj. Cea mai optimista varianta ar fi ca Franta, situata pe locul 3, sa nu invinga azi in Bosnia-Hertegovina. Atunci "tricolorii" ar termina tot pe pozitia intai.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.