Fundasul Stelei, Petre Marin, a declarat astazi, cu ocazia implinirii varstei de 35 de ani, ca isi doreste sa castige al treilea titlu din cariera cu formatia din Ghencea, iar echipa sa aiba o prestatie cat mai buna in actualul sezon al Ligii Campionilor
"De ziua mea imi doresc sa fiu sanatos si sa fiu ferit de accidentari. Vreau ca Steaua sa aiba un parcurs cat mai lung in aceasta editie a UEFA Champions League si, bineinteles, mi-as dori ca la sfarsitul acestui sezon sa devin campion cu Steaua pentru a treia oara. De asemenea, vreau sa le multumesc foarte mult suporterilor, care au demonstrat ca sunt mereu aproape de echipa si sper sa vad stadionul plin la fiecare meci, asa cum s-a intamplat la returul cu Galatasaray", a spus Marin, citat de site-ul oficial al clubului.

Nascut pe 8 septembrie 1973, Petre Marin este cel mai varstnic jucator din lotul Stelei, iar in cariera a mai evoluat pentru Sportul Studentesc, FC National si Rapid, adunand 370 de partide in Liga I si noua selectii la echipa nationala a Romaniei. Achizitionat de Steaua in 2004, fundasul a reusit sa castige doua titluri cu gruparea din Ghencea in editiile 2004/2005 si 2005/2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.