Tenismenul spaniol Daniel Gimeno-Traver a castigat editia a 13-a a turneului de tenis Brasov Challenger, dotat cu premii in valoare totala de 30.000 de euro, dupa ce l-a invins duminica in finala pe germanul Alexander Flock, transmite corespondentul NewsIn

Gimeno-Traver, cap de serie numarul 2, s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4.

"Ma bucur foarte mult ca am castigat la Brasov, la cea de-a treia mea prezenta. Pana acum am mai jucat o finala, pe care am pierdut-o, in 2005. M-am simtit foarte bine inca din prima zi si sunt fericit ca am castigat", a declarat Daniel Gimeno-Traver.

Spaniolul a primit un cec in valoare de 4.300 de euro si 55 de puncte ATP, iar Alexander Flock a fost premiat cu 2.500 de euro si 38 de puncte ATP.
In proba de dublu s-a impus perechea spaniola David Marrero/Daniel Munoz-De La Nava, care a trecut in finala de spaniolii Carlos Poch Gradin si Pablo Santos cu scorul de 6-4, 6-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.