Muzeul Sportului argesean a fost inaugurat, astazi, la Pitesti, iar printre obiectele unicat care sunt expuse se numara si prima legitimatie de fotbalist a fostului mare jucator al echipei FC Arges, Nicolae Dobrin, transmite corespondentul NewsIn.

Una dintre vitrinele din Muzeul Sportului argesean este dedicata in exclusivitate lui Nicolae Dobrin, iar aici se afla prima legitimatie de fotbalist a jucatorului, medalii si trofee primite de acesta de-a lungul carierei, dar si fotografii inedite ale "Printului din Trivale" , toate facute cadou muzeului de catre Gica Dobrin, sotia fotbalistului. La inceputul manifestarii de vineri, dedicate inaugurarii muzeului, oficialitatile argesene au dezvelit o pictura imensa reprezentandu-l pe Dobrin cu mingea la picior.

In acelasi muzeu mai pot fi admirate manusile campionului la box Crinu Olteanu, una dintre rachetele tenismanei Ruxandra Dragomir, dar si numerose medalii obtinute de-a lungul timpului de campionii argeseni.

Toate obiectele care vor putea fi vazute aici au fost donate de oameni din sport sau de rude ale acestora.
Intrarea la muzeu va fi gratuita timp de o luna, iar in urmatoarea sedinta a Consiliului Judetean vor fi stabilite preturile biletelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.