Un eventual esec al trupei lui Zenga ar relansa lupta pentru titlu

Astazi si maine se disputa partidele contand pentru etapa a 25-a a Diviziei A la fotbal. Capul de afis al etapei il constituie intalnirea de la Galati, dintre actualul lider al campionatului, Steaua, si Otelul, echipa care se intoarce acasa dupa doua infrangeri consecutive.

Steaua a renuntat zilele acestea la Hamutovski, dar pentru jocul de la Galati nu poate conta pe Oprita, Curt si Dinita, accidentati; ultimul ar putea fi, totusi, recuperat pana la ora meciului. Un joc extrem de interesant are loc sub Tampa, unde FC Brasov incearca imposibilul, adica evitarea retrogradarii, mai ales dupa surprinzatoarea victorie de la Craiova, numai ca adversarul, FC Arges, a pierdut in ultima etapa doua puncte extrem de pretioase pe propriul teren, situatie care a generat un conflict intre antrenorul Cartu si conducere.

La Timisoara, Poli are de demonstrat ca evolutia palida din meciul cu Dinamo a fost un accident, incercand o victorie in fata unei echipe deja retrogradate, Universitatea Craiova. Cele doua finaliste ale Cupei Romaniei, Dinamo si Farul Constanta, isi vor incheia pregatirilre pentru finala de saptamana viitoare, in deplasare la Bistrita si Bacau, echipe care sunt in mare criza de puncte. In completarea programului, meciuri in care gazdele pornesc favorite, Rapid - Apulum, FC National - Sportul Studentesc si CFR Cluj - Poli Iasi.

Programul etapei a 25-a

Astazi
GLORIA - DINAMO - ora 17.00, TVR 2
Arbitri: T. Lajos - A. Onita, M. Nagy

FC NATIONAL - SPORTUL - ora 16.30, National TV
Arbitri: R. Dumitru - Cl. Tripa, D. Bargauanu

FCM BACAU - FARUL - ora 17.00
Arbitri: M. Bocaneala - N. Marodin, M. Savaniu

CFR CLUJ - POLI IASI - ora 17.00
Arbitri: L. Dan - A. Florescu, C. Florescu

POLI TIMISOARA - UNIVERSITATEA CRAIOVA - ora 20.30, Antena 1
Arbitri: M. Salomir - I. Popa, A. Vidan

Maine
FC BRASOV - FC ARGES - Aora 16.00
Arbitri: Al. Tudor - C. Nica, I. Onicas

OTELUL - STEAUA - ora 17.00, TVR 1
Arbitri: S. Coltescu - O. Sovre, Z. Szekely

RAPID - APULUM - ora 18.45, National TV
Arbitri: V. Stanisteanu - C. Avram, E. Parvulescu


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.