Selectionerul echipei nationale a Croatiei, Slaven Bilic, a refuzat sa negocieze preluarea functiei de antrenor la West Ham United, in timp ce Paolo Di Canio afirma ca visul sau este sa antreneze echipa la care a evoluat, informeaza NewsIn

Alan Curbishley a demisionat miercuri din functia de antrenor al gruparii de pe Upton Park, iar oficialii formatiei au vrut sa negocieze cu actualul selectioner al Croatiei, Slaven Bilic, care a evoluat ca fundas la West Ham. Tehnicianul a refuzat si a motivat ca este concentrat asupra calificarii echipei sale la Campionatul Mondial din 2010.

"Mereu am fost intrebat in legatura cu postul la West Ham, dar nu pot sa spun nimic despre acest subiect. Eu am contract cu nationala Croatiei pana la finalul Mondialului din 2010", a declarat Bilic.

Suporterii echipei l-au cerut in functia de antrenor pe fostul atacant al echipei, Paolo Di Canio. "Eu astept un post de antrenor in Anglia, iar visul meu este sa revin la echipa, pentru ca sunt sigur ca pot aduce multe lucruri importante. Din vara am luat licenta de antrenor si mi-ar placea foarte mult sa ajung la club. Visul meu este West Ham, iar echipa a fost mereu in inima mea. Sper ca intr-o zi sa revin pe banca lui West Ham", a explicat jucatorul italian in presa engleza.

Actualul manager al lui Portsmouth, Harry Redknapp, a afirmat ca nu exista posibilitatea ca el sa revina la West Ham ca antrenor. "Poate a plecat Curbishley, dar eu in niciun caz nu il voi inlocui. El a plecat pentru ca nu a simtit sprijinul patronului. Imi scot palaria in fata principiilor lui. West Ham este un club fantastic si mereu va avea un loc special in inima mea", a declarat Redknapp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.