Internationalul francez Franck Ribery a revenit, joi, la antrenamentele echipei, dupa ce in ultimul timp a fost indisponibil din cauza unei accidentari, informeaza site-ul oficial al adversarei Stelei din grupele Ligii Campionilor, afirma NewsIn

Ribery, desemnat sezonul trecut cel mai bun jucator din Bundesliga, a fost prezent joi la antrenamentul formatiei germane, fiind aplaudat de cei aproape 1.000 de suporteri care au venit la teren. Antrenorul Jurgen Klinsmann a afirmat ca este multumit ca Ribery a reluat alergarile si spera ca acesta sa fie complet apt de joc cat mai curand, pentru ca a urmat un program de recuperare alaturi de echipa medicala in fiecare zi.

Tehnicianul formatiei a suferit si el in ultimele zile din cauza unei dureri la coloana. "Daca stau pe loc mai mult de un sfert de ora simt o durere care incepe din piciorul drept. Ma tratez si sper sa nu mai simt dureri in cateva zile", a explicat Klinsmann. Din cauza acestei dureri, antrenorul nu a putut sa stea la toata petrecerea organizata cu ocazia meciului de retragere a lui Oliver Kahn.

Steaua va intalni pe Bayern Munchen la 17 septembrie, pe teren propriu, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.