Povestea lui Nicolita este una rupta parca din romanele lui Charles Dickens. Plecat dintr-o familie saraca, Nicolita a ajuns erou in Ghencea. Si, ca orice erou care se respecta, nasterea internationalului roman este invaluita in mister, ridicand si acum semne de intrebare in privinta datei cand a avut loc

Amenintat cu puscaria, tatal lui Nicolita l-a inregistrat la Primarie

Evolutiile din acest inceput de sezon l-au readus in prim-plan pe Banel Nicolita, un jucator a carui soarta oscilanta l-a facut unul dintre cei mai aplaudati fotbalisti din campionatul Romaniei. Conform revistei Star, noul idol din Ghencea este cu aproape trei ani mai batran, in realitate, decat este trecut in acte. In urma unei anchete facute de ziaristii de la Star, vecinii ar fi dezvaluit ca fotbalistul stelist a fost declarat oficial la 2 ani si zece luni de la nastere. Un fapt de neconceput intr-o tara europeana din secolul XX, dar explicabil prin faptul ca Banel Nicolita provine dintr-o familie de rromi.

Tatal lui Banel l-a inregistrat pe acesta la Primarie doar atunci cand a aflat ca risca sa faca puscarie din cauza faptului ca fiul lui nu exista in evidenta autoritatilor din comuna Faurei, locul de nastere al jucatorului stelist. Astfel, in loc de 23 de ani, cati ar avea conform certificatului de nastere, varsta corecta a lui Banel ar fi, de fapt, de 26 de ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.