Mijlocasul Universitatii Craiova, Robert Saceanu, a declarat miercuri ca se bucura ca a revenit la antrenamentele echipei, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Gloria Buzau, grupare la care fusese imprumutat pentru un an de catre oficialii olteni, transmite corespondentul NewsIn

"Am revenit la Craiova, iar acum o sa intru in programul lui Nicolo Napoli. Ma bucur foarte tare ca pot sa ma antrenez cu Stiinta, echipa mea de suflet", a spus Saceanu.

Mijlocasul a precizat ca va merge la Bucuresti, joi, pentru a fi declarat jucator liber de contract. "Imprumutul la Buzau a fost pentru un an, iar din vara viitoare voi deveni iarasi jucatorul Universitatii, cu care mai am doi ani de contract. Daca s-ar putea sa revin de acum, cu atat mai bine. Se stie ca nici nu am dorit sa plec", a explicat Saceanu.

Robert Saceanu si-a reziliat intelegerea cu gruparea din Crang, imediat ce fostul antrenorul al buzoienilor, Stefan Stoica, a fost destituit din functie. Mijlocasul gruparii din Banie a revenit la sedintele de pregatire ale echipei, dupa ce patronul alb-albastrilor, Adrian Mititelu, i-a transmis ca poate efectua programul sub comanda lui Nicolo Napoli si ca este posibila relegitimarea sa la Universitatea Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.