Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca decizia clubului Farul de a contesta verdictul dat de catre Comisia de Disciplina in cazul 'nocturna' nu face decat sa amane reprogramarea partidei, in conditiile in care regulamentele dau dreptate clubului din Copou

"Degeaba face Farul contestatie, meciul tot se va juca. Apelul depus de constanteni nu face decat sa amane programarea jocului. Nu stiu pe ce se bazeaza ei cand fac contestatie, poate doar pe faptul ca Romania e tara tuturor posibilitatilor. Aici cazul este foarte clar. Regulamentul ne da dreptate, toate comisiile judeca dupa acelasi regulament, prin urmare nu vad cum alta comisie poate schimba decizia data de Comisia de Disciplina", a declarat Ionut Popa, care a glumit apoi pe seama contestatiei clubului Farul: "Poate cei de la Farul doresc sa jucam inainte de Craciun, de aceea tot amana programarea meciului".

Clubul Farul a depus miercuri contestatie la FRF privind decizia Comisiei de Disciplina, care a hotarat ca partida dintre Poli Iasi si Farul, din etapa a 5-a a Ligii I, sa se rejoace, dupa ce la momentul respectiv jocul fusese anulat din cauza problemelor la instalatia de nocturna.

Membrii Comisiei de Disciplina a FRF au decis vineri ca meciul din etapa a 5-a dintre Poli Iasi si Farul Constanta, care nu s-a mai disputat din cauza nocturnei de pe stadionul iesenilor, sa se rejoace.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a analizat cazul jocului Politehnica Iasi-Farul Constanta, iar in urma deliberarilor a decis sa respinga plangerile celor doua cluburi ca nefondate. De asemenea, membrii comisiei au decis ca nu sunt indeplinite conditiile pentru a aplica clubului iesean sanctiunea de a pierde jocul prin forfait si, de aceea, organele abilitate vor lua masuri pentru reprogramarea jocului.

Partida Politehnica Iasi-Farul Constanta, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, nu s-a mai disputat, dupa ce instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu nu s-a aprins in timp regulamentar. Oficialii clubului Politehnica Iasi au depus un memoriu la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, prin care au cerut ca meciul cu Farul sa fie reprogramat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.