Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca FIFA a trimis o hartie forului pe care il conduce prin care i se cere ca FC Timisoara sa fie penalizata cu sase puncte, iar aceasta hotarare va fi dusa la bun sfarsit

"Eu nu sunt in tara, dar am aflat de hartia care a venit la FRF de la FIFA prin care se cere penalizarea echipei FC Timisoara cu sase puncte. E o decizie pe care noi o vom respecta si o vom pune in aplicare, pentru ca FRF este doar executant.

Nu stiu daca se mai poate face ceva in acest caz. Am sa ajung in tara, o sa fac o nota membrilor Comitetului Executiv si vom pune in aplicare hotararea", a declarat Mircea Sandu, care a adaugat ca oficialii echipei de pe Bega stiau de hotararea pe care o va lua FIFA.
In legatura cu afirmatiile patronului echipei FC Timisoara, Marian Iancu, care a spus ca Mircea Sandu se afla in spatele lui Zambon, iar presedintele FRF conduce "o mafie" care nu vrea ca echipa ardeleana sa fie in varful clasamentului din Liga I. "Daca domnul Iancu a spus aceste chestii, atunci o sa mai faca niste drumuri pe la comisii. Eu nu am protejati in fotbal, deci nici vorba sa fiu in spatele lui Zambon".
Patronul formatiei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, ca este foarte posibil sa se retraga de la gruparea banateana deoarece nu poate lupta impotriva "sistemului mafiot" condus de Mircea Sandu, cel care l-ar fi ajutat pe Claudio Zambon sa castige procesul palmaresului la TAS.

Omul de afaceri italian Claudio Zambon a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca Federatia Romane de Fotbal va trebui sa sanctioneze gruparea FC Timisoara cu sase puncte pentru ca a folosit ilegal numele si culorile Politehnicii Timisoara, urmand sa fie obligata de FIFA daca nu se va conforma. "In decurs de o saptamana, FRF trebuie sa sanctioneze Timisoara. Am primit de la FIFA actele care atesta acest lucru. Atat eu, cat si Marian Iancu am luat la cunostinta despre situatie, iar patronul Timisoarei va vedea acum ce inseamna FRF, care trebuie sa se decida. Ori penalizeaza pe FC Timisoara cu sase puncte ori va fi nevoita sa retraga echipele romanesti din cupele europene si, in caz extrem, daca nu respecta punerea in aplicare imediata cum zice hotararea FIFA, risca dezafilierea Federatiei", a spus Zambon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.