Antrenorul secund al Universitatii Cluj, Marius Popescu, si jucatorii Calin Moldovan, Zeno Bundea, Petre Budean si Dorin Goga au fost audiati miercuri, de Serviciul Teritorial al DNA Cluj, in cazul Valiza, transmite corespondentul NewsIn.
Acestia au fost chemati la sediul DNA Cluj pentru noi audieri in cazul Valiza, fiind intrebati de procurori daca isi mentin declaratiile initiale, din luna mai.

"Nu a fost nimic nou fata la aceste audieri. M-au intrebat daca imi mentin declaratia pe care le-am dat-o inainte sau daca mi-am mai amintit ceva nou. Nu a fost nimic deosebit, am stat foarte putin", a precizat Bundea.

Acesta a mai afirmat ca in zilele urmatoare vor fi audiati si ceilalti fotbalisti care au evoluat la Universitatea in acea perioada: "Eu i-am intrebat daca ne-au chemat doar pe noi la audieri. Mi-au spus ca vor veni toti cei care au mai fost si in luna mai", a adaugat fotbalistul.

In perioada 5-7 mai 2008, Becali a oferit direct si indirect suma de 1,7 milioane euro lui Toni Dobos, presedintele clubului Universitatea Cluj, precum si unor jucatori ai acestei echipe, pentru ca, in ultima etapa a campionatului de fotbal al Romaniei 2007-2008, din data de 7 mai 2008, clubul universitar sa isi apere corect sansele de joc si sa faca tot ce este posibil pentru a obsine cel putin un rezultat de egalitate in meciul cu echipa CFR Cluj, contracandidata echipei FC Steaua Bucuresti la castigarea titlului de campioana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.