Turneul international de tenis masculin „Trofeul Ion Tiriac“, din cadrul Circuitului International de Tenis al Romaniei, se va desfasura, si in 2009, la Arad, iar o parte din bugetul evenimentului va fi suportat de Consiliul Judetean, relateaza NewsIn

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Adrian Tolea, a declarat, astazi, ca acest turneu este organizat impreuna cu Federatia Romana de Tenis.

Aradul a fost desemnat sa gazduiasca si editia din 2009 a acestui turneu international. Faptul ca Federatia Romana de Tenis doreste ca turneul de tenis dotat cu «Trofeul Ion Tiriac» sa se desfasoare si in 2009 la Arad ne-a demonstrat ca organizarea competitiei a fost apreciata. Consider ca prin investitia noastra, atat financiara cat si logistica, la acest eveniment sportiv am contribuit la promovarea judetului Arad in tara si in lume, tinand cont ca la acest turneu au participat sportivi din peste 20 de tari. Pentru a respecta traditia si continuitatea acestui turneu international, Consiliul Judetean Arad doreste sa contribuie financiar si in 2009 cu aceeasi suma, 25.000 lei, bugetul total al evenimentului ridicandu-se la suma de 60.000 lei“, a declarat Adrian Tolea.

Turneul organizat anul acesta, in luna august, la Arad, a fost dotat cu premii in valoare de 10.000 dolari, iar la Circuitul International de Tenis al Romaniei au participat 130 de jucatori din 25 de tari. Organizatorii competitiei de la Arad au spus ca turneul din 2008 a fost cel mai puternic din seria editiilor organizate pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.