Fostul selectioner al nationalei feminine de handbal, Gheorghe Tadici, a fost numit in functia de manager general al echipei Handbal Club Zalau, la care revine dupa o pauza de doi ani, relateaza NewsIn.

"Am cazut de acord, dupa indelungi discutii, sa raman pe loc si, dupa mai multi ani, sa revin aproape de familie. Vreau sa construiesc o echipa care sa aiba prezente pe podium si in cupele europene. Voi fi manager general al clubului, am mentinut antrenorul actual, dar ma voi ocupa si de pregatirea echipei.

Raman aici doi ani, pentru ca din 2010 sa revin la nationala, ca sa salvez ce va fi atunci si sa o calific din nou la Olimpiada. La Zalau incep pentru a sasea oara reconstructia echipei", a declarat Gheorghe Tadici, marti, pentru NewsIn.

Gheorghe Tadici (56 de ani) a revenit astfel la echipa pe care a antrenat-o timp de 30 de ani si cu care a cucerit in 1996 primul trofeu european important, Cupa Oraselor. Tadici a antrenat ultima data formatia Oltchim Ramnicu Valcea si a fost selectionerul nationalei feminine pana dupa terminarea JO de la Beijing, eveniment dupa care tehnicianului nu i s-a mai prelungit contractul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.