Fundasul Stelei, Pawel Golanski, a declarat, agentiei NewsIn, ca transferul lui George Ogararu la gruparea din Ghencea nu il sperie si va lupta cu acesta pentru titularizare, urmand sa joace fotbalistul care va fi in cea mai buna forma.

"Sunt fotbalist profesionist si nu ma tem de concurenta cu George Ogararu. Vom vedea cine va juca. Concurenta am avut si am si la nationala Poloniei. Cand ma voi simti mai bine sper sa joc. Ogararu este un jucator foarte bun, a venit la Steaua sa joace, ca si mine de altfel", a spus Pawel Golanski.

Referitor la starea sa medicala, internationalul polonez a precizat: "Ma simt mai bine. Cred ca in trei, patru zile voi reincepe antrenamentele. Pe zi ce trece ma simt mai bine".

Fundasul Pawel Golanski s-a accidentat la genunchi, in urma cu aproximativ doua saptamani, in partida amicala pe care Polonia a pierdut-o in fata Ucrainei cu scorul de 1-0.

Golanski a fost de parere ca in urma transferurilor efectuate in aceasta vara, gruparea din Ghencea "este cea mai puternica echipa din Liga I, dar trebuie sa aratam acest lucru si in teren, pentru ca vreau ca Steaua sa castige toate meciurile".

Golanski s-a aratat incantat de atmosfera pe care au creat-o suporterii gruparii din Ghencea la meciul pe care Steaua l-a castigat in fata lui Galatasaray, scor 1-0: "A fost perfect, am castigat, suntem in grupele Ligii Campionilor. Atmosfera a fost perfecta, suporterii au fost alaturi de noi. Acum ramane sa ne concentram la meciurile din Liga Campionilor".

Intenationalul polonez al Stelei s-a aratat optimist in privinta sanselor de calificare a echipei sale in sferturile de finala ale Ligii Campionilor: "Steaua are forta sa termine pe primul loc grupa daca vom invinge pe Bayern Munchen in primul meci. Sunt multe jocuri, trebuie sa o luam incet si cu atentie . Primul meci este foarte important, pentru ca daca o sa-l castigam o sa avem sanse foarte mari de calificare". Pawel Golanski a afirmat ca nu se teme de Bayern Munchen, Fiorentina si Olympique Lyon, care "sunt echipe foarte bune, dar in Liga Campionilor nu mai conteaza cu cine joci".

Steaua va intalni pe Bayern Munchen, pe 17 septembrie, de la ora 21:45, in primul meci pe care gruparea din Ghencea il va juca in Grupa F a Ligii Campionilor, editia 2008/2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.