Omul de afaceri Sulaiman Al-Fahim, care a preluat de luni clubul englez Manchester City, a afirmat ca va investi la club mai mult decat omologul sau de la Chelsea, Roman Abramovici, pentru ca vrea sa castige trofee, informeaza editia online a The Times, potrivit NewsIn.

Intreaga procedura de preluare a gruparii de catre Abu Dhabi United Group (ADUG) se poate finaliza pana la sfarsitul saptamanii, iar Al-Fahim sustine ca va investi aproximativ 200 de milioane de lire sterline pe transferurile pe care le va efectua vara viitoare. "Vreau ca Manchester City sa se lupte pentru trofee in fiecare competitie in care participa. Imi doresc ca echipa sa aiba un impact mai puternic decat cel pe care l-a avut Chelsea. Nu vrem sa fim un competitor puternic doar in Anglia, ci si in Liga Campionilor", a declarat noul proprietar al echipei.

Omul de afaceri a si realizat prima investitie, prin achizitionarea lui Robinho de la Real Madrid, pentru suma de 40 de milioane de euro, iar brazilianul va incasa aproape 120.000 de euro pe saptamana.

"Un loc in Liga Campionilor va fi un salt important fata de sezonul trecut, dar suntem gata sa discutam cu managerul, sa gasim jucatorii de care avem nevoie si sa-i aducem. O sa avem un sezon mult mai bun. Fanii trebuie sa stea linistiti, pentru ca le promitem ca City va avea performante, mai ales ca este un club cu o importanta istorie", a mai afirmat Al-Fahim.

Tabloidele britanice noteaza ca Sulaiman Al-Fahim a vrut initial sa cumpere Arsenal, Liverpool sau Newcastle, dar a fost refuzat, si ca firmele lui au un capital de zece ori mai mare decat cele ale proprietarului lui Chelsea Londra, Roman Abramovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.