Cu Jose Peseiro in loja oficiala si cu Dani Coman exilat la echipa a doua, Rapid a pierdut la Timisoara, scor 0-1, dupa gafa incredibila a portarului Urko Pardo (1,5 milioane de euro - suma de transfer, 350.000 de euro pe sezon - salariul) din minutul 87, care a scapat mingea in fata, iar Rusic a marcat
Giulestenii au jucat cu un om in plus din minutul 62, dupa eliminarea lui Sretenovic, si au reclamat arbitrajul, considerand ca si Alexa ar fi trebuit eliminat in minutul 69!

"Se pare ca ne lipseste Peseiro pe banca. Noi am jucat mai bine cand ei au fost in inferioritate numerica, dar Timisoara a meritat victoria. A fost mai buna, si-a dorit mai mult si a meritat sa castige", a spus actionarul rapidist George Copos. Antrenorul secund al Rapidului, Jose Eduardo Goncalves, a admis ca FC Timisoara a fost un adversar mai puternic. "In prima repriza am creat ceva probleme, dar in a doua am fost mai puternici si ne-am creat mai multe ocazii clare de gol. Daca nu am marcat, inseamna ca nu am meritat sa castigam. Adversarul a fost mai puternic", a spus Goncalves.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.