Fundasul roman de la Ajax Amsterdam, George Ogararu, a fost imprumutat pentru un sezon la Steaua, a confirmat, luni, patronul Stelei, Gigi Becali.

George Ogararu a fost anuntat de antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Marco van Basten, ca nu mai face parte din planurile sale pentru noul sezon. Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat ca si-l doreste pe jucator la Steaua, iar acesta, la randul lui, a spus ca accepta o revenire la formatia din Ghencea.

Oficialii Stelei au purtat tratative cu jucatorul, s-au inteles cu acesta, insa au fost anumite probleme cu gruparea olandeza, in ceea ce priveste imprumutul, dar si salariul fotbalistului.

George Ogararu are 28 ani si este jucatorul lui Ajax Amsterdam din 2006, el transferandu-se la formatia olandeza chiar de la Steaua, tranzactie in urma careia stelistii au incasat 3,3 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.