Patronul Stelei a declarat astazi pentru NewsIn, ca a ajuns la un acord financiar cu mijlocasul Antonio Semedo, iar acesta va evolua pentru gruparea din Ghencea in urmatorii patru ani

"Ne-am inteles cu Semedo, el va fi jucatorul nostru pentru urmatorii patru ani. Sper sa fie un transfer bun, mi-a placut de mult de el", a spus Becali, care a vorbit si despre transferul lui Ogararu: "Inca nu am reusit sa ajungem la un acord, vom vedea in cursul acestei zile cand continuam negocierile. Vrea salariu mai mult decat Mirel Radoi. Pai nu pot sa ii dau cat capitanului."

Conform spuselor lui Becali, Semedo va avea la Steaua un salariu anual de 250.000 de euro si va fi trecut pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor. In schimbul fotbalistului, formatia din Ghencea va plati campioanei CFR Cluj suma de 950.000 de euro, plus TVA.

In varsta de 29 de ani, Semedo a fost achizitionat de CFR Cluj in 2006, de la gruparea portugheza Estrela Amadora, pentru 250.000 de euro si mai avea contract cu gruparea ardeleana pana vara viitoare. Pana acum, fotbalistul a evoluat in 68 de meciuri in Liga I si a inscris 13 goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.