Astazi se reunesc cele doua loturi nationale, lotul A si cel de tineret, in vederea meciurilor oficiale care au loc in prima parte a lunii septembrie
Lotul A se pregateste pentru jocurile contra Lituaniei (Cluj, 6 septembrie, ora 21.00) si Insulelor Feroe (Torshavn, 10 septembrie, ora 19.30), ambele contand pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010, grupa a 7-a. Lotul urma sa fie definitivat aseara tarziu, dupa ultimul meci al zilei din Liga 1, FC Timisoara-Rapid, si se va reuni azi la Centrul de Fotbal Mogosoaia, la ora 12.00. Din lot nu mai fac parte doi jucatori legitimati la cluburi de peste hotare, carora li se trimisesera faxuri de convocare la sfarsitul saptamanii trecute. Este vorba despre Cristian Chivu (Inter Milano), el parcurgand procesul de recuperare dupa operatia suferita la umar, si Florentin Petre (Terek Groznii).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.