Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, ieri, la GSP TV, ca sambata seara, dupa meciul Dinamo - Universitatea Craiova, a primit un SMS "de dragoste" de la antrenorul "cainilor", Mircea Rednic
"Azi noapte, pe la 12.00, am primit un SMS. «Va respect mult, va iubesc, sunteti cel mai mare conducator pe care l-am avut. Va pup, va iubesc...». Ma uit sa vad de unde vine, de la Mircea Rednic. Il sun pe Rednic, il intreb ce s-a intamplat. A continuat cu «va respect, va iubesc». I-am spus «Mircea, stai putin, eu nu mi-am schimbat orientarile sexuale»... A inceput sa continue sa-mi spuna ca sunt destept, nu ca prostii aia ai lui care scot fumul din trabuc rotocoale. Nu stiam ce se intampla, m-am gandit ca este intr-o stare euforica si i-am zis noapte buna", a povestit Porumboiu. Patronul vasluienilor nu stia ca, in aceeasi seara, Rednic afirmase ca arbirul care a oficiat la meciul Dinamo - Universitatea Craiova, Mugurel Draganescu, este omul de casa al lui Porumboiu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.