Oficialii clubului Universitatea Craiova au anuntat, miercuri, ca nu vor organiza deplasarea suporterilor olteni la meciul cu Dinamo, din etapa a 6-a a Ligii I, pentru a evita primirea unor amenzi sau suspendari din cauza comportramentului fanilor, transmite corespondentul NewsIn.

"Nu ne dau voie? Noi tot ne ducem! Vrem sa ne sustinem echipa. Este urat ce se intampla. Clubul ar trebuie sa ne recunoasca pentru ca cei care au gresit anul trecut au platit. Sunt interzisi pe stadion si au primit amenzi, iar cei de la Dinamo sa fie mai intelegatori. Anul trecut si-au batut joc de noi, ne-au tinut pe la poarta pana la finalul primei reprize. Venim la meci in numar mare, aproximtiv o mie de fani din Craiova, Bucuresti, Sibiu, Severin", a declarat, Virgil Concea, unul dintre liderii galeriei craiovene.

Clubul Dinamo a anuntat, miercuri, ca nu va pune in vanzare bilete in sectoarele rezervate suporterilor oaspeti, la Peluza I a stadionului din Stefan cel Mare. Clubul bucurestean a mai anuntat ca la meciul cu oltenii, considerat unul de risc maxim, accesul suporterilor in sectoarele rezervate Universitatii Craiova este interzis. De asemenea, spectatorii care au asupra lor insemne ale clubului craiovean care stau in alte sectoare ale stadionului vor fi evacuati pentru a evita orice incidente.
Dinamo va intalni Universitatea Craiova, sambata, de la ora 20:45, intr-un meci programat in etapa a 6-a Ligii I.