Pilotul spaniol al echipei Renault, Fernando Alonso, a acuzat echipele BAR-Honda si Ferrari de "inselaciune", prima pentru ca a folosit un monopost cu o greutate sub cea minima admisa, iar a doua pentru ca a efectuat mai multe teste decat este permis. Federatia Internationala de

Automobilism (FIA) a inaintat, miercuri, Comisiei de Apel un memoriu in care solicita "excluderea echipei BAR-Honda din Campionatul Mondial de Formula 1, editia 2005, si aplicarea unei amenzi de cel putin un milion de euro", pentru ca in timpul Marelui Premiu al statului San Marino a folosit un monopost care cantarea mai putin decat greutatea de 600 de kilograme, minim permisa.

In ceea ce priveste echipa Ferrari, Alonso a afirmat ca intre Marele Premiu al statului Bahrein si cel al statului San Marino "toate echipele au efectuat teste timp de sase zile, in timp ce Ferrari a efectuat teste timp de opt zile".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.