Sport 26 August 2008 23:29
Noile achizitii ale Stelei, Ricardo Pedriel Suarez si Andrei Ionescu, au efectuat, luni dimineata, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) din Bucuresti

Cei doi fotbalisti au ajuns la INMS in jurul orei 8:00 si au fost insotiti de mecicul Stelei, Radu Paligora.
Noile achitii ale Stelei au parasit locatia dupa aproximativ patru ore de investigatii fara sa acorde declaratii reprezentantiilor mass-media. In schimb, ambii jucatori au raspuns cu amabilitate celor catorva fani care le-au solicitat autografe.

Ricardo Pedriel Suarez a fost transferat de Steaua de la gruparea din Bolivia, Jorge Wilstermann, pentru care a evoluat 39 de partide in ultimele 3 sezoane si a reusit sa marcheze 21 de goluri. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca achizitionarea atacantului bolivian Ricardo Suarez Pedriel l-a costat 250.000 de dolari, iar jucatorul a fost propus gruparii din Ghencea de catre impresarii care l-au adus si pe columbianul Ricardo Toja.

La randul sau, Andrei Ionescu (20 de ani) a fost transferat de Steaua de la Universitatea Craiova in schimbul a 500.000 de euro. Mijlocasul s-a aflat mai mult timp in conflict cu oficialii gruparii din Banie, dupa ce a refuzat in mai multe randuri sa isi prelungeasca intelegerea, iar in ultimele luni a evoluat mai mult la echipa a doua a clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.