Sport 26 August 2008 23:26
Atacantul ucrainean Andrei Sevcenko a sosit luni la baza de antrenament de la Milanello, unde a fost asteptat de mai multi suporteri ai gruparii italiene, si a afirmat ca este foarte fericit ca a reusit sa revina la echipa unde a obtinut cele mai mari succese

Sevcenko afirma ca revenirea la AC Milan reprezinta un moment special pentru el

"Sunt foarte fericit ca sunt din nou aici. Aceste momente sunt foarte speciale pentru mine si vreau sa-i salut chiar si pe suporterii echipei Chelsea, care in ultimii doi ani mi-au acordat tot suportul. Vreau sa le multumesc pentru acest lucru", a afirmat Andrei Sevcenko, care a fost intampinat de mai multi fani italieni. El se va intalni cu jucatorii echipei si va incepe un program de refacere si acomodare.
Altfel, AC Milan a reusit luni sa-l aduca la echipa de fundasul elvetian Philippe Senderos, potrivit presei italiene. Gruparea din Milano a avut nevoie de un fundas din cauza accidentarii lui Alessandro Nesta si a problemelor lui Dario Simic si Digao.

Arsenal il va imprumuta pe elvetianul Sanderos (23 de ani) pentru un an la AC Milan. El a evoluat in 74 de meciuri in Premier League si a inscris 4 goluri, fiind selectionat de 31 de ori in nationala Elvetiei, alaturi de care a evoluat la CM 2006 si EURO 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.