Sport 26 August 2008 17:49
Atacantul Stelei, Bogdan Stancu, a declarat, astazi, ca fotbalistii gruparii din Ghencea ar trebui sa joace cu "tupeu" si nicidecum la egal, in meciul contra lui Galatasaray, programat in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

"Trebuie sa jucam cu tupeu impotriva lui Galatasaray. Daca jucam la egal ar fi o sinucidere curata. Sper sa reusim calificarea. Va fi un meci greu, pentru ca acum este o presiune mai mare fata de primul meci, plus ca acum ei au toti jucatorii la dispozitie, sunt mai bine pregatiti fizic si au mai jucat cateva meciuri oficiale. Va fi un meci pe viata si pe moarte", a spus Bogdan Stancu la GSP TV.

Portarul echipei Steaua, Robinson Zapata, a afirmat ca mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor reprezinta "un meci decisiv pentru Steaua", iar pentru aceasta isi doreste ca evolutia sa sa se ridice la un nivel inalt.

Altfel, presedintele gruparii din Ghencea, Valeriu Argaseala, a acuzat ca resimte presiunea meciului si este ingrijorat de starea medicala a fotbalistilor Goian si Ovidiu Petre: "Presiunea meciului se resimte de catre toata lumea de la club. In acest moment, Lacatus inca nu stie ce jucatori sunt valizi pentru meciul de miercuri. Dupa antrenamentul de diseara vom decide daca Ovidiu Petre si Goian vor fi apti. Pana diseara, ambii jucatori au sanse de 50% de a evolua cu Galatasaray".

Meciul Steaua-Galatasaray, care conteaza pentru mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 20:45 si va fi transmisa de Antena 1.

In tur, scorul a fost egal, 2-2, golurile ros-albastrilor au fost marcate de Dayro Moreno (4) si Nicolita (13). Pentru formatia turca a inscris Nonda, in minutele 19 si 47.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.