Antrenorul echipei, Sir Alex Ferguson, a afirmat ca nu vrea sa-l grabeasca pe Ronaldo sa revina pe teren nerefacut complet, dar ca se asteapta ca perioada de recuperare sa se prelungeasca aproximativ doua saptamani.

Cristiano Ronaldo a efectuat mai multe injectii cu calmante inaintea meciurilor disputate in ultimele trei luni si a intarziat operatia pentru a putea evolua pentru echipa nationala a Portugaliei la Campionatul European.
El a inceput sa faca alergari usoare dupa operatia suferita si Ferguson a afirmat ca spera ca medicii sa se descurce cat mai bine, iar tineretea lui Ronaldo sa-l ajute in urmatoarele saptamani.
Presa engleza mentioneza ca jucatorul poate rata primele zece etape din Premier League si mai multe meciuri din Liga Campionilor. Ferguson s-a referit si la situatia lui Berbatov si a spus ca nu este foarte optimist in privinta sanselor de transfer ale bulgarului.

Altfel, Cristiano Ronaldo a platit aproximativ 187.000 de euro pe numarul de inmatriculare "CR7", care reprezinta initialele sale si numarul de pe tricou, desi initial a vrut sa cumpere numarul "P3 NIS". Numarul va fi folosit la un Bentley decapotabil in valoare de 175.000 de euro. Recent, el si-a achizitionat un autoturism de lux pentru care a platit aproximativ 600.000 de euro, desi acum cateva saptamani isi cumparase un Rolls Royce Phantom, in valoare de 400.000 de euro.