Sport 22 August 2008 11:31
Fundasul Stelei, Mihai Nesu, care se va transfera la gruparea olandeza FC Utrecht, a declarat astazi ca este bucuros ca va juca intr-un alt campionat, dar pe de alta parte ii pare rau ca pleaca, pentru ca ros-albastrii au fost pentru el ca o a doua familie

""Cu un ochi rad, iar cu celalalt plang. Ma bucur ca voi pleca la FC Utrecht, fiindca este vorba de un alt campionat si de o noua experienta in cariera mea. Cu toate acestea, imi pare rau ca plec de la Steaua dupa aproape opt ani de zile, deoarece consider ca acest club este a doua mea familie", a declarat Mihai Nesu pentru site-ul oficial al Stelei.

Nesu (25 de ani), care va fi coleg la FC Utrecht cu Lucian Sinmartean, a semnat cu olandezii un contract pe 4 ani, iar Steaua va incasa in urma transferului un milion de euro, conform declaratiilor lui Gigi Becali.

Jucatorul a evoluat in cariera doar la Steaua, formatie pentru care a jucat peste 70 de meciuri in Liga I.
De asemenea, fundasul are la activ 31 de meciuri si un gol in cupele europene pentru ros-albastri, dar si patru prezente la echipa nationala a Romaniei. Fotbalistul are in palmares 3 titluri de campion cu Steaua, 2 Supercupe ale Romaniei, o semifinala de Cupa UEFA si doua participari consecutive in grupele Ligii Campionilor.

Mihai Nesu se va alatura noii sale echipe abia dupa meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor.

"Pe Nesu l-am vandut olandezilor de la Utrecht si voi lua in schimbul lui un milion de euro, dar el va pleca dupa meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Nesu (25 de ani), care va fi coleg la FC Utrecht cu Lucian Sanmartean, a evoluat in cariera doar la Steaua, formatie pentru care a jucat peste 70 de meciuri in Liga I. De asemenea, fundasul are la activ 31 de meciuri si un gol in cupele europene pentru ros-albstri, dar si patru prezente la echipa nationala a Romaniei.

Romanul va ajunge in Olanda dupa meciurile Stelei cu Gloria Bistrita din Liga I si cu Galatasaray din Liga Campionilor, atunci cand va efectua si vizita medicala.

FC Utrecht: Nesu este un jucator care "se potriveste ambitiilor clubului"

Directorul tehnic al echipei olandeze FC Utrecht, Piet Buter, s-a declarat foarte incantat de transferul fundasul Mihai Nesu de la Steaua si a spus despre el ca este un jucator de valoare, care se potriveste "ambitiilor clubului olandez", informeaza vineri site-ul gruparii batave.

"Nesu este un jucator care se potriveste ambitiilor clubului nostru. Este un fotbalist ambitios si agresiv, care nu se da inapoi de la lupta si isi poate insipra si echipa. Are o mentaliate buna si, de asemenea, angajament, si cred ca va intra in inimile suporterilor de la Utrecht. Este de asemenea si un jucator cu foarte mare experienta", a declarat Piet Buter, care a adaugat ca jucatorul va mai fi lasat la Steaua si pentru meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor, urmand ca dupa aceea sa mearga la echipa pentru a efectua vizita medicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.