Romanul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, potrivit NewsIn, unde a fost diagnosticat cu luxatie posterioara.

Atacantului i-a fost pusa o atela ghipsata la cotul stang, pe care va trebui sa o poarte timp de aproximativ doua saptamani.

Mutu va rata partida amicala cu reprezentativa Letoniei, care se va disputa miercuri la Urziceni, si este incert pentru intalnirile oficiale cu Lituania, din 6 septembrie, si cu Insulele Feroe, 10 septembrie.

Ca urmare a acestui fapt, pentru partida cu Letonia Victor Piturca l-a convocat de urgenta pe atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea.

"Sunt foarte bucuros, nu ma mai asteptam, mai ales ca se facusera convocarile. Imi displace insa contextul, faptul ca s-a accidentat Adrian Mutu, alaturi de care mi-as fi dorit sa joc. Sper sa debutez cu aceasta ocazie si sa fac o impresie buna, poate voi ramane in atentia selectionerului. Cred ca foma buna a echipei m-a propulsat la nationala", a declarat, pentru NewsIn, Florin Costea, debutant la prima reprezentativa a Romaniei.

Meciul amical Romania-Letonia se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Tineretului din Urziceni.