"Poli" Iasi si Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a 24-a a Diviziei A Bürger. Partida din Copou a reprezentat o lupta surda intre doua echipe nevoite sa lupte pentru cele trei puncte. Ocaziile la cele doua porti au fost aproape inexistente, D. Munteanu irosind unica ocazie o oaspetilor (minutul 38, sut pe langa poarta), in timp ce Ionut Parvu a fost la un pas de a marca in minutul 88, printr-un sut de la 30 de metri, portarul stelist Tudor scotand cu greutate mingea de la vinclu.

Fara gol in 180 de minute

Steaua se chinuieste in ultimele etape, insa a avut noroc ca urmaritoarele sale, Rapid si Dinamo, n-au stiut sa profite din plin. In ultimele trei runde, Steaua a castigat doar patru puncte, marcand un singur gol (0-1 la Constanta 1-0 cu Sportul si 0-0 la Iasi! Interesant este faptul ca "militarii" n-au reusit in aceasta editie de campionat sa inscrie in poarta iesenilor. In tur, "Poli" s-a impus in Ghencea cu scorul de 1-0, acest rezultat venind intr-un moment in care iesenii nu aveau nici o victorie in opt runde. Se pare ca ultimele disensiuni dintre Gigi Becali si Walter Zenga (foto) au avut repercusiuni grave asupra moralului fotbalistilor. Stelistii n-au putut sa-si etaleze jocul obisnuit, singurul jucator care s-a evidentiat, prin daruire, fiind Banel Nicolita.

Au rasturnat casele cu bilete

Partida de la Iasi a nascut un mare interes printre suporterii locali. Ieri, a fost mare bataie pe bilete.
Directorul economic al clubului din Copou, Neculai Ciulu, a declarat ca vanzarea biletelor pentru partida cu Steaua a fost oprita pentru o ora deoarece suporterii au distrus doua case de bilete si au agresat doua vanzatoare.

"Suporterii, aflati sub influenta alcoolului, au inceput sa rupa gardurile din jurul stadionului si sa rastoarne casele de bilete. In aceste conditii, am sistat vanzarea biletelor pentru o ora pana la sosirea fortelor de ordine", a anuntat oficialul iesean.
De suferit a avut si un fotoreporter de la un cotidian din Iasi. Acesta a fost agresat de bisnitari, in momentul in care voia sa surprinda cu aparatul de fotografiat specula din jurul arenei.

Pretul biletelor a fost de 50.000 de lei la peluze si de 100.000 de lei la cele doua tribune, insa la "negru" tichetele au crescut chiar de cinci ori.

Gigi a dat dolari si la Iasi

Patronul Stelei a fost bine primit in Copou. Pentru a se apropia de inima moldovenilor, Becali a fluturat steagul echipei iesene, fiind aplaudat de fanii locali. Gigi a dat 100 de dolari mascotei echipei "Poli".