FULMINANT

Constienti ca nu au alta varianta, olandezii s-au napustit din start catre poarta lui Dida, sustinuti de cei peste 30.000 de suporteri. Internationalul sud-coreean Park a deschis scorul in minutul 9, finalizand din apropiere o actiune rapida, iar PSV revenea in cartile calificarii. Ofensiva gazdelor s-a vazut rasplatita in minutul 65, cand "veteranul" Cocu a inscris cu capul dupa o centrare a lui Lee, celalalt sud-coreean adus la Eindhoven de Guus Hiddink.

DRAMATISM

Finalul a fost unui de infract pe superba "Phillips Arena". Carlo Ancelotti l-a aruncat in lupta si pe danezul Tomasson, iar in primul minut de prelungire capitanul Milanului, Ambrosini a reusit golul calificarii, fructificand o centrare a brazilianului Kaka. Cocu a mai zvacnit o data, un minut mai tarziu, dar era prea tarziu. Olandezii au parasit stadionul in lacrimi, dar ovationati de fani, iar Milan se pregateste pentru finala de la Istanbul.

DEZAMAGIRE. "Traiesc o seara trista, poate cea mai trista din cariera mea. Am trecut milimetric pe langa o uriasa performanta", a declarat Cocu.