Sport 19 August 2008 00:46
Farul doreste sa-l achizitioneze pe mijlocasul stelist Robert Neagoe si, potrivit antrenorului Ion Marin, se afla in tratative avansate cu jucatorul pentru aducerea acestuia

"Dupa ce am adus saptamana trecuta un fundas, incercam acum sa il aducem la noi si pe Robert Neagoe. Chiar in acest moment discutam despre si suntem in tratative avansate cu jucatorul. Vom vedea sub ce forma il vom putea aduce la echipa noastra", a declarat, luni, tehnicianul Ion Marin.

Robert Neagoe ar putea ajunge in cursul zilei de marti la Constanta, pentru perfectarea negocierilor.

Robert Neagoe, care evolueaza pe postul de mijlocas stanga, a fost transferat de Steaua in vara, de la Dacia Mioveni, insa dupa perioada de pregatire antrenorul Marius Lacatus a decis sa nu se foloseasca de serviciile mijlocasului, care a fost trimis la echipa a doua. Neagoe a semnat cu Steaua un contract pe 3 ani.
Farul a efectuat un transfer in urma cu cateva zile, cand l-a achizitionat pe fundasul central sloven Andrej Rastovac, de la FC Koper, din prima liga slovena. Rastovac a semnat cu Farul Constanta un contract valabil pe 4 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.