Sport 15 August 2008 17:08
Finantatorul Gloriei Buzau, Constantin Bucur, a anuntat joi ca va investi aproximativ 3 milioane de euro in construirea unui complex sportiv modern, dar si a unui cartier al fotbalistilor, care sa cuprinda 30 de case, transmite corespondentul NewsIn.
Complexul sportiv va cuprinde doua terenuri de antrenament, un hotel, o piscina, sala de forta, precum si un club pentru petrecerea timpului liber. Patronul gruparii din Crang mai are in proiect construirea unui cartier al fotbalistilor, care sa cuprinda 30 de case mobilate si dotate cu toate utilitatile.

"Deja am demarat discutiile cu o firma de constructii din Buzau, iar acum ramane sa gasesc terenul necesar intr-o zona linistita a Buzaului. Zilele urmatoare ma voi intalni si cu reprezentantii autoritatilor locale pentru a le expune proiectul. Vreau ca jucatorii sa stea in acelasi loc, nu imprastiati prin nu stiu ce parti ale orasului", a declarat Constantin Bucur.

Potrivit unor informatii din cadrul clubului, respectivul complex sportiv se va construi in localitatea Spataru, situata la 10 kilometri de Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.