Sport 14 August 2008 00:40
Antrenorul formatiei bulgare Levski Sofia, Velislav Vutsov, si-a anuntat demisia dupa ce echipa sa a pierdut cu 0-1 prima mansa din turul III preliminar din Liga Campionilor, contra gruparii BATE Borisov
Directorul executiv al clubului Levski, Daniel Borimirov, a afirmat la conferinta de presa care a avut loc dupa meci ca antrenorul Vutsov a renuntat la functie si va fi inlocuit de asistentul sau, Emil Velev.
Levski a pierdut pentru a noua oara consecutiv un meci din cupele europene. Echipa bulgara s-a calificat in preliminariile Ligii Campionilor dupa ce a terminat pe locul 2 in Bulgaria, dupa TSKA Sofia, care a fost exclusa din competitie din cauza datoriilor prea mari pe care le are clubul catre stat si creditori.
Golul victoriei lui lui BATE in fata lui Levski a fost reusit de fundasul Vladimir Rzevski (60), iar capitanul echipei bulgare, Georgi Ivanov, a ratat un penalty in minutul 30.

Mansa retur este programata la 27 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.