Sport 12 August 2008 14:04
Managerul sportiv al Rapidului, Cristian Costache, a declarat agentiei NewsIn ca gruparea giulesteana va depune un memoriu la Comisia de Disciplina impotriva fotbalistilor Eugen Trica si Sixto Peralta de la CFR Cluj, precum si impotriva unor persoane din staff-ul tehnic al ardelenilor.

"Astazi vom depune un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF impotriva fotbalistilor de la CFR Cluj, Eugen Trica si Sixto Peralta, precum si a unor persoane din staff-ul tehnic al ardelenilor care au depasit spatiul tehnic atunci cand s-au petrecut incidentele din finalul meciului de sambata. Vom urmari cu atentie imaginile inregistrate din timpul meciului si astfel vom detecta toate persoanele din staff-ul tehnic al ardelenilor care s-au implicat in incidentele de la finalul meciului. Trica nu este la prima iesire nervoasa de acest fel, iar cu ocazia acestui memoriu speram ca se va mai linisti", a spus Cristian Costache.

Spre finalul partidei dintre Rapid si CFR Cluj, scor 1-0, Peralta l-a bruscat pe antrenorul giulestenilor, Jose Peseiro, iar in acel moment unul dintre secunzii acestuia a intrat in teren si l-a impins pe fotbalistul clujean.

In urma acestei faze s-a creat un meleu intre jucatori si bancile tehnice ale celor doua echipe, care s-a soldat cu eliminarea lui Jose Peseiro si cu acordarea unui cartonas galben fotbalistilor Dubarbier si Marius Constantin. Tehnicianul Jose Peseiro se afla la cea de-a doua eliminare, dupa cea din meciul cu Farul, si ar putea fi suspendat la urmatoarea sedinta a Comisiei de Disciplina a FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.