Sport 9 August 2008 17:11
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ca echipa din Ghencea poate obtine calificarea in grupele Ligii Campionilor in dauna celor de la Galatasaray, iar daca acest lucru se va intampla fiecare jucator va primi cate 150.000 de euro, relateaza NewsIn.

"Am auzit ce a facut Galatasaray in meciul amical cu Bursaspor (n.r. scor 0-0) si acesta este un lucru bun pentru noi. O sa avem o sansa in plus pentru ca noi o sa avem meciuri in picioare. Steaua nu are bonus pentru victorie in meciul cu Galatasaray. Daca o sa se califice, baietii vor primi 150.000 de euro, nu e bine asa? Pai sa va spun eu ce inseamna Steaua. La aceste meciuri cu Galata am facut asa un calcul si o sa luam din drepturi de televizare si alte sume pe acolo, cam 1.500.000 de euro. Sa mai ia si alta echipa asa", a declarat Gigi Becali, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, la plecare spre Iasi.

Meciul dintre Galatasaray si Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa pe 13 august, de la ora 21:45 pe stadionul Aly Sami Yen din Istanbul.

Patronul Stelei a spus ca isi doreste o victorie in meciul cu Poli Iasi, care se va disputa vineri, de la ora 20:00, in cadrul etapei a 3-a a Ligii I: "Nu am niciun fel de emotie inaintea meciului de la Iasi. Eu zic ca o sa castigam fara probleme. Nu stiu daca o sa facem scor, dar ne trebuie victoria pentru moral".

Referitor la derby-ul rundei a 3-a a Ligii I, dintre Rapid si CFR CLuj, care se va juca sambata, Becali a spus: "Nu ma intereseaza ce o sa fie in Rapid cu CFR, dar ar fi bine sa faca un egal. Si Rapidul are echipa buna, dar si CFR-ul. Totusi, cred ca ardelenii au o echipa mai omogena, joaca mai bine, dar putin".

Becali a tinut apoi sa dezminta zvonurile care au aparut in presa italiana, conform carora Mirel Radoi ar putea ajunge la Fiorentina sub forma de imprumut, dupa ce transferul sau la Internazionale Milano a cazut:

"Nu poate Fiorentina sa il ia pe Mirel Radoi. El va juca miercuri in meciul din Liga Campionilor contra lui Galatasaray si nu il mai ia nimeni, pentru ca toti il vor pentru cupele europene".

Altfel, finantatorul ros-albastrilor a comentat si declaratia rapidistului Gerge Copos, care a spus ca a pierdut bani de cand a intrat in fotbal: "Copos a zis ca a pierdut bani? Asa e.... Pai el a facut afacerile pe care le are din banii pe care i-a scos din fotbal, dar bravo lui, e baiat destept. Dar astia sunt comunistii, ar trebui sa nu mai fie asa plangacios... S-a multumit cu bani si acum ii cer aia bani sau bilet la intrare in Giulesti. Pai cum vine asta? Ca si cum mi-ar cere mie bani sa intru pe Ghencea. Cand vreodata? Astea le-a facut Taher ca sa isi bata joc de el, sa faca circ, si el nu isi da seama".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.