Sport 9 August 2008 12:12
Atletico Madrid si Benfica Lisabona au ajuns la un acord in urma caruia internationalul spaniol Jose Antonio Reyes a fost ccedat gruparii portugheze sub forma de imprumut, pe o perioda de un an, informeaza editia de vineri a publicatiei O'Jogo, potrivit NewsIn.

Formatia lusitana a achizitionat, pentru 2.5 milioane de euro, 25% din drepturile fostului jucator al lui Arsenal, iar in sezonul viitor, atunci cand expira imprumutul, va avea prima optiune in cazul unui transfer definitiv.

Reyes (24 de ani, 21 de selectii si 4 goluri la nationala) s-a format ca fotbalist la FC Sevilla, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane, intre 1999 si 2004, an in care a fost transferat, pentru aproximativ 17 milioane de lire sterline de Arsenal, formatie cu care a castigat titlul in Premier League. In stagiunea 2006/2007, mijlocasul iberic a fost imprumutat de londonezi la Real Madrid, echipa cu care de asemenea a cucerit campionatul in Primera, iar un an mai tarziu a fost cedat definitiv la Atletico Madrid.

Benfica i-a mai cumparat in aceasta vara pe Pablo Aimar, de la Zaragoza, Javier Balboa, de la Real Madrid, si pe Carlos Martins, de la Recreativo Huelva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.