Sport 9 August 2008 12:10
Antrenorul campioanei Italiei, Jose Mourinho, a declarat, vineri, ca stelistul Mirel Radoi este un fotbalist bun, insa Inter nu va mai face transferuri pentru ca lucrurile in defensiva s-au imbunatatit , informeaza site-ul oficial al gruparii la care evolueaza Chivu.
"In aparare lucrurile incept sa se imbunatateasca simtitor. Materazzi, Cordoba si Samuel se simt mai bine, Chivu munceste foarte mult. Radoi? Cu siguranta ca el este un jucator bun, dar am spus ca nu mai facem transferuri", a declarat Jose Mourinho.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va ajunge la Internazionale Milano sub forma de imprumut pentru un an, pentru suma de doua milioane de euro, urmand ca italienii sa aiba prima optiune de achizitionare a jucatorului. Apoi, finantatorul formatiei din Ghencea a spus ca Mirel Radoi nu mai tine neparat sa ajunga la formatia italiana, pentru ca reprezentantii acesteia au tergiversat transferul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.