Sport 8 August 2008 00:30
Universitatea olteana da piept cu elevii lui Ion Marin sambata in etapa a 3-a a Ligii 1, dupa ce in sezonul precedent juvetii au surclasat Farul 4-0, practicand un joc ce recomanda Stiinta favorita la titlu

"Cred ca noi jucam bine in deplasare, ne organizam foarte bine si suntem mai periculosi pe contraatac decat cei de la Universitatea Craiova. Avem si noi sansa noastra, desi domnul Mititelu e convins ca ne bate, asa cum era convins si anul trecut ca ia campionatul si Cupa Romaniei. Pentru a obtine un rezultat bun avem nevoie de multa ambitie, determinare si angajament. Faptul ca se joaca fara spectatori e un avantaj pentri noi", a declarat Ion Marin, care a adaugat ca Universitatea are jucatori tehnici, care pot sa hotarasca soarta unui meci, dar echipa sa poate obtine victoria cu multa munca.

Tehnicianul a fost completat de atacantul William Gerlem, care spune ca Universitatea Craiova ar trebui sa se teana de Farul. "Toata echipa Farului poate fi periculoasa. Vom vedea pe teren cine va fi mai bun", a adaugat Gerlem. De asemenea, Florentin Cruceru a precizat ca duelul dintre cele doua formatii va fi decis de inspiratia de moment.

Pentru partida cu Universitatea Craiova fundasul Florin Maxim este incert, el acuzand dureri la nivelul gleznei. Totusi, acesta va face deplasarea la Craiova, pentru ca exista posibilitatea sa fie recuperat pana la ora meciului.

Meciul Universitatea Craiova-Farul Constanta, din etapa a 3-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 18:00, pe stadionul Extensiv.

Altfel, Ion Marin a mai precizat ca Farul intentioneaza sa achizitioneze inca doi jucatori: "Aproape am finalizat negocierile cu un fotbalist din Slovenia, si va pleca cineva de la club in Portugalia. Daca ai o oportunitate pentru a aduce un jucator bun acum, dupa inceperea campionatului, nu vad de ce sa nu o faci?".

Programul etapei a 3-a

  • Azi
Iasi-Steaua (ora 20.00, Antena 1)
Vaslui-Bistrita (ora 20.30, netelevizat

  • Maine
Craiova-Farul (ora 18, GSPTV)
Medias-Timisoara (18.00, netelevizat)
Buzau-Otelul (ora 19.00, GSPTV 2)
Rapid-CFR Cluj (ora 21.45, GSPTV2)

  • Duminica
Pandurii-Urziceni (ora 19.30, GSPTV 2)
Otopeni-Dinamo (20.00, GSPTV)
Arges-Brasov (ora 21.30, GSPTV 2)

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.