Tanarul injunghiat in picior are 15 ani si este elev in clasa a VI-a la Scoala nr. 148 din Capitala, el spunandu-le politistilor ca a fost atacat de doua persoane, care l-au injunghiat de doua ori in picior.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca incidentul a fost sesizat la numarul 112 in jurul orei 11.15, iar initial tanarul a spus ca nu este elev al Scolii nr. 148, din Sectorul 5 al Capitalei, si ca a dat unitatea de invatamant ca reper pentru a putea fi localizat mai usor.

Acesta le-a spus politistilor ca in momentul in care se afla in dreptul Scolii nr. 148 a fost atacat de doua persoane care l-au lovit de doua ori in picior, cu un cutit.

Cordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru MEDIAFAX ca la fata locului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat ca elevul are o plaga la un picior, dar care nu sangereaza. Oprita a precizat ca elevul a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul de Copii "Marie Curie".

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a cerut conducerii Scolii nr. 148 detalii privind incidentul care a avut loc in apropierea unitatii de invatamant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.