Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca luni vremea va intra intr-un proces de incalzire ce se va resimti pe parcursul zilei in special in vestul tarii, la deal si la munte.

In sud si est, cerul va fi acoperit si local se va semnala ceata, asociata cu burnita sau fulguieli. In celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros.

Pe arii extinse in Banat, local in Crisana, Maramures si Oltenia si izolat in Transilvania vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie, iar la munte mixte. Vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta intensificari in zona montana si in regiunile vestice.

Potrivit mediafax.ro, temperaturile maxime vor fi de la -6...-5 grade in nordul Moldovei pana la 8...9 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade, mai coborate in depresiuni, pana la -10 grade.

MARTI

Temperatura aerului va continua sa creasca, astfel ca regimul termic va fi mai ridicat decat in mod normal la aceasta data, cu valori maxime cuprinse intre 1 si 11 grade si minime situate, in general, intre -4 si 6 grade.

Cerul va prezenta innorari in cea mai mare parte a tarii. Temporar va ploua in Banat, Crisana si Maramures si local, mai ales noaptea, in Oltenia si Transilvania. In sudul si estul tarii va fi ceata, asociata izolat cu burnite sau ploi slabe. In zona montana vor fi precipitatii mixte. Vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte si in Banat, iar noaptea si in regiunile estice.

BUCURESTI

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si va fi ceata in orele diminetii, dar in special seara si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad.

Citeste si: Directorul ANM anunta ca revin ninsorile: Vor fi consistente


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.