Bogdan Mararu, care a fost vizat de o tentativa de asasinare prin montarea unei bombe sub masina sa, in Piatra Neamt, sustine ca nici el si nici membrii familiei sale nu desfasoara activitati "mafiote" si nu conduc "un clan de interlopi", astfel de asocieri afectand copiii din familie.

Potrivit MEDIAFAX, membrii familiei Mararu multumesc, intr-un comunicat dat publicitatii sambata, reprezentantilor Politiei Romane, ai DIICOT, DGIPI si ai SRI "pentru profesionalismul de care au dat dovada si ajutorul acordat", in cazul tentativei de asasinare a lui Bogdan Mararu prin montarea unei bombe sub masina acestuia.

In comunicatul respectiv se arata ca membrii familiei Mararu "respecta libertatea de exprimare a presei, dar roaga reprezentantii mass-media sa informeze opinia publica conform normelor deontologice ale profesiei de jurnalist, in mod corect si obiectiv", precizandu-se ca in cadrul stirilor si reportajelor difuzate vineri "reprezentantii mass-media au folosit adesea un limbaj jignitor la adresa lor, au insinuat fapte nereale si au oferit informatii fara a verifica sursa si veridicitatea acestora", fiind date doua exemple in acest sens.

Conform sursei citate, fratii Bogdan si Razvan Mararu nu desfasoara activitati "mafiote" si nu conduc "un clan de interlopi", nefiind cercetati in niciun dosar penal.

"Parintii fratilor Mararu sunt oameni simpli, in varsta, cu frica lui Dumnezeu, care nu au creat niciodata probleme in comunitatea din care fac parte. Sotiile fratilor Mararu, inclusiv sotia defunctului Mararu Gheorghe, la fel ca orice mama, doresc liniste pentru a-si creste copii. Restul membrilor familiei Mararu, respectiv fratii Bogdan si Razvan, nu desfasoara activitati «mafiote» si nu au constituit si nu conduc «un clan de interlopi». Acestia nu sunt implicati sau cercetati in niciun dosar pentru savarsirea de infractiuni", se precizeaza in comunicatul citat.

Membrii familiei Mararu mai spun, in comunicat, ca asocierea lor cu imaginea unui clan mafiot afecteaza "in special dezvoltarea minorilor", care merg la scoala, acestia fiind marginalizati sau "supusi unui factor de stres ridicat datorita comentariilor facute la adresa lor".

Citeste si:
Atacuri cu bomba la Ierusalim: cel puțin 15 răniți. Prima ipoteză a...
Atacuri cu bomba la...

Citeste si: Atentat cu bomba militara la Piatra Neamt! Tinta, un membru al unei grupari interlope


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.