Cinci dintre cele sase persoane duse la audieri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Neamt in cazul privind tentativa de asasinat a interlopului Bogdan Mararu au fost retinute, vineri seara, de procurori.

Procurorii DIICOT Neamt au emis ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele a cinci persoane duse la audieri in cazul privind tentativa de asasinat a interlopului Bogdan Mararu. Cei cinci urmeaza sa fie prezentanti, sambata, magistratilor Curtii de Apel Bacau cu propunerea de arestare preventiva, scrie MEDIAFAX.

Sase pesoane au fost duse la audieri, vineri dupa-amiaza, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Neamt, in urma tentativei de asasinat a interlopului Bogdan Mararu.

Vineri, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Neamt, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Bacau si SCCO Neamt, au prins in flagrant delict trei tineri membri ai unei grupari specializate in savarsirea de infractiuni de violenta - omor calificat, distrugere calificata si acte de terorism. Conform DIICOT, sub coordonarea liderului gruparii, in varsta de 43 de ani, suspectii au amplasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un autoturism, "in vederea suprimarii vietii partii vatamate B.M. (Bogdan Mararu-n.r.), proprietarul autoturismului".

Membrii gruparii intentionau sa distruga prin incendiere si doua spatii comerciale din Piatra Neamt, apartinand altor doua persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.