Noul director al Aeroportului "Henri Coanda" este Cornel Poterasu, destituit in 31 august in urma scandalului izbucnit dupa uciderea studentei japoneze, a declarat ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmand ca Poterasu nu a avut nicio vina intrucat paza aeroportului era asigurata de MAI.

Relu Fenechiu a declarat, miercuri, ca directorul Aeroportului "Henri Coanda, Cristinel Smadu, sustinut de PC, a fost schimbat din functie, in locul acestuia fiind numit Cornel Poterasu, membru PNL, destituit in urma scandalului privind taximetria ilegala de la aeroport, generat de uciderea studentei japoneze.

"Am facut schimbarea la Aeroportul Otopeni chiar in prima zi cand m-am dus la minister. Totul s-a facut cu acordul partilor", a precizat Fenechiu, citat de MEDIAFAX.

Intrebat de ce a revenit in functie Poterasu, care fusese demis din cauza problemei taximetriei ilegale de pe aeroport, Fenechiu a afirmat: "Poterasu nu a fost implicat in acel incident. Paza o asigura MAI. Pana la proba contrarie, am incredere in Poterasu".

El a adaugat ca intentioneaza sa introduca management privat la Aeroportul "Henri Coanda" si ca un concurs in acest sens va fi organizat "cat mai repede".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.